Arhiv tekstova Arhiv tekstova

In­vent 2005.

Petak, 3. lipnja, donio je otvorenje još jednog sajma u Subotici, na kojemu je pod skupnim nazivom »Invent 2005« promovirano inovatorstvo, poduzetništvo, te robe široke potrošnje izložene u gradskoj Dvorani sportova. Ova sajamska manifestacija je zamišljena kao okupljanje poduzetnika iz različitih gospodarskih grana, i mogućnost da javnosti prikažu svoj asortiman tijekom tri izlagačka dana, od petka do nedjelje 5. lipnja kada je »Invent 2005« zatvoren. Znakovito je spomenuti, kako se poslije dulje stanke jedna sajamska manifestacija vratila tradicionalnom prostoru u gradskoj sportskoj dvorani, u kojoj su se nekada održavale i veće međunarodne priredbe sličnog karaktera. U raznovrsnoj ponudi interesantnih štandova, prilikom obilaska sajamskog prostora, zabilježili smo nekoliko dojmova.
Nikola Perušić, »Intercom«: Cilj »Intercoma« je bio da se na ovom sajmu približi potencijalnim kupcima, da prikažemo kvalitetu naše ponude i građanstvu predstavimo najpovoljnije uvjete prodaje. Tvrtka je, primjerice, izravni uvoznik motokultivatora, kopačica, vodenih pumpi, preša za grožđe, kao i predstavnik glasovitog »Stihla« za sjever Vojvodine.
Miloš Savić, »Milenijum«: »Milenijum« osiguranje ima strateškog partnera »Croatia osiguranje« iz Zagreba, koje je gotovo 100 postotni vlasnik i želja nam je da na sajmu promoviramo ponudu naše osiguravajuće kuće koja postoji već godinu i pol dana. Prije svega željeli smo informirati građanstvo o našim novim uslugama, paketima osiguranja za obitelj i malu privredu.
Tomislav Vujković, »Protec«: Naša tvrtka se bavi dizajnom, radimo digitalnu i široku štampu, a zadovoljni smo prilikom i mogućnošću da na sajmu, koji se vratio na svoje nekadaš-nje prostore, prikažemo i široj javnosti paletu naših usluga.
Ivan Šoštarec »World trade«: Prodajemo »Saeco« aparate, kafemate koji samostalno melju i prave kavu, a na svom štandu smo izložili četiri modela različitih veličina i prodajnih cijena. Sajam je dosta dobar i tijekom vikenda očekujemo veći posjet.                                                                                       g

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika