Arhiv tekstova Arhiv tekstova

Gdje su, što rade...

Se­ve­ri­na tu`ila »Im­pe­ri­jal«

Severina Vučković »presavila« je tabak i tužila časopis »Nacional« zbog teksta o njezinu navodnom prijateljstvu s Cecom Ražnatović. Zbog pretrpljene duševne boli i brojnih uvreda, kojima je bila izložena poslije objavljivanja spornog napisa, Seve potražuje 75.000 kuna (675.000 dinara).

 

Sta­vros u Ka­na­di

Jasmin Stavros, popularni pjevač zabavne glazbe, zaputio se put Kanade u kojoj će tijekom ovog tjedna imati nekoliko koncerata. Poznat kao iznimni majstor dobrog ugođaja i vrlo tražen izvođač, zabavit će prekooceansko iseljeništvo svojim pjesmama.

 

Chri­sti­na Agu­i­le­ra,
vo­di­te­lji­ca i sla­vo­do­bit­ni­ca

Provokativna pjevačica Christina Aguilera našla se u dvostrukoj ulozi na dodjeli MTV Music Awards (glazbenih nagrada), gdje je obavljala dužnost najavljivačice, ali je i sama najavljena kao dobitnica nagrade za najbolju pop umjetnicu. Nastup je začinila sebi svojstvenim stilom, pojavivši se na nosiljci koju je nosilo šest snažnih i zgodnih muškaraca.

 

Mickey Mo­u­se pro­sla­vio 75. ro|en­dan

Najpoznatiji miš na svijetu, animirani lik Walta Disneya, Mickey Mouse proslavio je 18. studenog 75. rođendan. Prvi film u kojemu je oživio ovaj svima dragi i simpatični lik bio je »Parobrod Willie«, snimljen još davne 1928. godine, a glas mu je posudio njegov čuveni »otac«.

 

De­mi Mo­o­re se opet uda­je


Iako u svijetu hoolywoodskih zvijezda svaka najava mogućeg vjenčanja može biti samo atraktivni propagandni trik, glumica Demi Moore najavila je svoje novo vjenčanje za predstojeće Valentinovo. Izabranik njezinog srca je mlađani Ashton Kutcher, koji je mlađi punih šesnaest godina od buduće nevjeste. Bivši suprug i otac njihovih triju kćeri glumac Bruce Willis pomirio se sa sudbinom, i u stilu hoolywoodskog miljea, i dobrih odnosa zbog djece, pa će umjesto oca, dovesti mladenku pred oltar.

 

Gra{in al­bum po­vrat­ka

Poslije četiri godine »mirovanja« na glazbenoj sceni splitski glazbenik Zoran Grašo vratio se albumom »Šporke riči«. Na duplom CD-u uz obilje dobre glazbe dalmatinskog melosa i velikog hita »Vera od suvog zlata«, na ovom uradku nalaze se i dva spota, obilje fotografija i dodatnog materijala.

  • Ministarstvo regionalnog razova i fonfova EU Repub
  • Jooble
  • Hrvatsko Nacionalno Vijeće
  • Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata
  • RS APV Pokrainska Vlada
  • DUZHIRH
  • Hrvatska Matica Iseljenika