Priča iz Batrovaca
Batrovci su na lijepom mjestu, ima puno pogodnosti. Blizu je autocesta, granični prijelaz, rijeka Bosut. Selo ima puno pogodnosti i turističkih potencijala, ali smo usprkos tome dosta siromašno mjesto, kaže Željko Pupić
Najavljeno ponavljanje izbora u Beogradu, formiranje republičke vlasti na početku
Kada izbori budu formalno završeni, pozvat ću sve predstavnike zastupničkih grupa na konzultacije, pa kada ih sve saslušam predložit ću mandatara koji će započeti pregovore oko nove Vlade, rekao je predsjednik Aleksandar Vučić
Planovi manjinskih stranaka, DSHV-a i SPP-a, u budućem sazivu parlamenta
Žigmanov: »Spremni razgovarati o svemu, pa i o sudjelovanju u procesima odlučivanja«.Đerlek: »Očekujemo sudjelovanje u budućoj vlasti na najozbiljnijem nivou i najznačajnijim pozicijama«
Sjednica HNV-a u Starčevu
U 2017. godini donacije iz Hrvatske bile su 17.000, u 2021. godini 350.000 eura, a znatno povećanje bit će ostvareno i ove godine jer je Vlada Hrvatske donijela odluku o dodjeli sredstava za nastavak radova na Hrvatskoj kući u Subotici
Rezultati predsjedničkih, parlamentarnih i beogradskih izbora
Za predsjednika Srbije je ponovno izabran Aleksandar Vučić s osvojenih 59% glasova. Na parlamentarnim izborima je Srpska napredna stranka osvojila najveći broj glasova i mandata, ali značajno manje od njihovog predsjednika i nositelja liste
Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić posjetio Bač
U sljedećem razdoblju započet ćemo s koordinacijom pet slavonskih županija s Hrvatima u Vojvodini. Mislim da će takva suradnja s konkretnim prijedlozima i projektima, mjestima brzo donijeti rezultat, kazao je Dekanić
Maturalna ekskurzija u Mostaru
Nova prijateljstva koja sam sklopila, mjesta koja sam posjetila i sam osjećaj koji sam imala dok sam bila dio tako dobre ekipe je razlog zbog kog ću maturalnu ekskurziju pamtiti čitav život, kaže učenica Nina Šarčević